DMS sustavi
 
 
Panasonic skeneri
Brzi skeneri za postizanje visoke učinkovitosti
Fujitsu skeneri
Uredski skeneri vrhunske kvalitete
Scamax skeneri
Hibridni i nadogradivi skeneri za najzahtjevnije primjene
Bookeye skeneri
Skeneri za digitalizaciju knjiga i osjetljive građe
Avision skeneri
Kvalitetni skeneri za projekte koji imaju ograničeni proračun
Canon skeneri
Uredski skeneri renomiranog japanskog proizvođača

Izračunajte troškove klasičnog baratanja dokumentacijom te uštede uvođenjem DMS sustava
Upišite svoju e-mail adresu kako biste se prijavili na naš newsletter
  
O nama
 
INpro d.o.o. je trgovačko društvo za projektiranje sustava za upravljanje dokumentacijom.  Osnovano je početkom 1990. godine, a pretežni dio poslovanja bio je distribucija Data Storage opreme.

INpro d.o.o se specijalizirao samo za projektiranje i izradu sustava za upravljanje svim oblicima dokumentacije (DMS - document management system). Pioniri smo u tome poslu, a po broju instalacija, znanju i iskustvu vodeći smo u toj mladoj grani informatike na području Hrvatske i okolnih zemalja (Slovenija, Bosna i Hercegovina i Makedonija).

INpro d.o.o. ustraje u svojoj specijalizaciji i posvećuje se isključivo projektiranju i izvedbi sustava za upravljanje dokumentacijom i digitalnim arhiviranjem. Podrška korisnicima u svakom času i na svakom mjestu imperativ je svakog našeg djelatnika. Sva djelatnost i razvoj poduzeća usmjereni su ka rješenjima koja ce trajati dugi niz godina i biti u funkciji očekujući nove generacije korisnika.Naša misija

Razvoj viskokvalitetne programske opreme za sustave upravljanja dokumentacijom, poslovnim procesima i zadacima koja je primjenjiva u raznolikim poslovnim sredinama svih veličina i složenosti.
Prodaja kvalitetne opreme za skeniranje vezane uz dokumentacijske sustave, opreme za masovnu pohranu podataka i specifične IT opreme i pribora.
Stručno servisiranje informatičke i srodne opreme.


Naša vizija

Programsko rješenje InDMS iprateća rješenja razvit ćemo do te mjere da bude vodeće rješenje u regiji i prepoznatljivo „nadolazeće“ rješenje u Europi na području upravljanja dokumentacijom i poslovnim procesima. Prodaju u regiji i u Europi organizirati ćemo po zemljama uz pomoć partnera-distributera koji će uz našu podršku rješavati tipizirane i specifične sustave krajnjih korisnika. Dinamičnim praćenjem zahtjeva korisnika i vlastitim promišljanjem izgraditi ćemo inovativno, lako primjenjivo i izuzetno korisno programsko rješenje, koje će biti vrlo popularno kod korisnika.INpro d.o.o. može se pohvaliti slijedećim osobinama:

OSPOSOBLJENOST

Tvrtka  INPRO u toku svog djelovanja izvela je  više desetina projekata  u različitim  područjima primjene. Naši su se stručnjaci tokom 9 godina implementacije i održavanja DM sustava susreli s mnogim tehničkim i organizacijskim problemima, koje su s uspjehom riješili.

SURADNJA

Osnovni zahtjev za kvalitetni DM sustav čini njegova fleksibilnost,  skalabilnost  i nadogradivost u odnosu na primjenu pojedinih aplikativnih rješenja u poslovnom sustavu korisnika te promjene prema zahtjevu  korisnika. Iz tih razloga kod projektiranja i izvedbe DM sustava nužna je uska suradnja razvojnog tima INPRO i korisnika, te stručnjaka koji su izradili ostale dijelove informatičkog sustava, a s kojima će dokumentacijski sustav interaktivno funkcionirati.

INPRO PONUDA

Predmet INPRO ponude je planiranje, projektiranje, izrada i održavanje sustava za pohranu  dokumentacije, kao i obuka za upotrebu sustava i uvođenje vještine upravljanja dokumentacijom (DMS), te upravljanja znanjem  (KMS).
INPRO,  kao tvrtka specijalizirana za planiranje, izvedbu i održavanje  DM sustava, želi ponuditi svojim korisnicima dugoročnu suradnju na izgradnji suvremenog i fleksibilnog DM  sustava, kojim bi se osigurale napredne usluge, povećanje produktivnosti poslovne sredine  i potpuna integracija u postojeći informacijski sustav.

INPRO  nudi slijedeće:
- Savjetovanje o primjeni DM sustava
- Planiranje izgradnje DM  sustava i odabir opreme
- Izrada DM sustava i  pripadajući inžinjering
- Integracija dokumentacijskog sustava i ostalih dijelova informacijskog sustava
- Školovanje  za korisnike i administratore
- Nadzor i upravljanje DM sustavom
- Održavanje
- Izradu i održavanje cjelovitog administriranja  DM sustava
- Projektiranje i izvedba sustava za osiguranje podataka (“Back Up”)
- Školovanje za upotrebu "BackUp" sustava
- Savjetovanje o primjeni DMS sustava u uredskom poslovanju - e poslovanjeIn Servis
   
Baterije
   
Skeneri
   
Hivergen
   
Navianet
Copyright © INPro 2008-2017 Sva prava pridržana. Rješenja:    inDMS| inGDMS|inArchive       Skeneri:    Panasonic| Fujitsu| Scamax| Bookeye
Naslovna     Kontakti