DMS sustavi
 
 
Panasonic skeneri
Brzi skeneri za postizanje visoke učinkovitosti
Fujitsu skeneri
Uredski skeneri vrhunske kvalitete
Scamax skeneri
Hibridni i nadogradivi skeneri za najzahtjevnije primjene
Bookeye skeneri
Skeneri za digitalizaciju knjiga i osjetljive građe
Avision skeneri
Kvalitetni skeneri za projekte koji imaju ograničeni proračun
Canon skeneri
Uredski skeneri renomiranog japanskog proizvođača

Izračunajte troškove klasičnog baratanja dokumentacijom te uštede uvođenjem DMS sustava
Upišite svoju e-mail adresu kako biste se prijavili na naš newsletter
  
Obrada web obrazaca i zahtjeva
 
 
Obrada web obrazaca i zahtjeva
19.9.2013.

Ukoliko imate potrebe za automatiziranom obradom zahtjeva korisnika kroz web obrasce ili samo automatiziranom obradom web obrazaca, InDMS je idealno rješenje za Vas. Kako sustav funkcionira pogledajte u nastavku na primjeru "Inpro banke" kroz "Proces obrade zahtjeva za MC karticu".

 Kada klijent ispuni podatke tražene u zahtjevu oni se automatski proslijeđuju u InDMS sustav i referent ih prilikom unosa novog dokumenta ne treba upisivati, a može tom dokumentu priložiti i razne materijale poput osobne iskaznice i sl. Isto tako prema unaprijed definiranom obrascu može izraditi zahtjev koji će ispisati te dati klijentu na potpis, ako je potrebno.

http://www.inpro.hr/upload/dokuzahtjevmc082013.png

Nakon pregleda svih podataka te unosa potrebnih priloga referent koji je primio zahtjev proslijeđuje ga kroz InDMS sustav u odjel koji je zadužen za autorizaciju zahtjeva. Referentu u nadležnom odjelu automatski se kreira zadatak u kojem je proslijeđeni zahtjev. On tada može pregledati sve priložene datoteke, podatke o podnositelju zahtjeva te na temelju toga popunjava obvezna polja i potpisuje zahtjev.

http://www.inpro.hr/upload/provzahtjevmc082013.png

Na taj način zahtjev se automatski proslijeđuje kroz sve odjele koji sudjeluju u procesu sve do osobe nadležne za odobrenje zahtjeva koja završava proces odobravanjem ili odbijanjem zahtjeva za MC karticu. Ukoliko se izdavanje kartice odobrava, odobren zahtjev se proslijeđuje u odjel nadležan za izdavanje kartice koji može skeniranu karticu priložiti zahtjevu te naravno šalje karticu klijentu i označava na zahtjevu da je kartica poslana čime završava proces obrade zahtjeva za MC karticom putem web formulara.

Proces prikazan na primjeru "Zahtjeva za izdavanje MC kartice" prilagodljiv je za sve vrste web obrazaca, što omogućava primjenu InDMS rješenja u širokom spektru poslovanja. Ukoliko u poslovanju koristite bilo kakvu vrstu web obrazaca i ručna obrada Vam oduzima veliku količinu vremena, povezivanje s InDMS rješenjem omogućit će Vam veliku uštedu vremena i novaca.In Servis
   
Baterije
   
Skeneri
   
Hivergen
   
Navianet
Copyright © INPro 2008-2017 Sva prava pridržana. Rješenja:    inDMS| inGDMS|inArchive       Skeneri:    Panasonic| Fujitsu| Scamax| Bookeye
Naslovna     Kontakti